søndag 8. april 2012

Tamileksperten

Nå har vi lekt og lekt i timesvis. Vi er nesten helt utslitt. Men på lørdag ettermiddag hadde vi en liten fest med noen morsomme innslag. Det hele startet med at jeg ønsket velkommen til første skoletime og at vi skulle lære tamil. Jeg har nemlig en liten tabell med de 240 bokstavene og i løpet av en halv time klarer jeg nesten å skrive et ord om jeg får mye hjelp.

Det ble mye latter da "tamileksperten" fortalte at han hadde skrevet mange bøker på tamil og at han hadde mye å lære bort. Dette var jo enkelt selv for de minste barna mens tamileksperten som nå var deres lærer strevde med å skrive navnet til Visitra. Det var et stort engasjement og til slutt ble det riktig.

2 kommentarer:

  1. Flott å se engasjementet ditt og dette fortjener sannelig en kommentar. Anbefaler deg også å besøke Nord India og oppmuntre nasjonale kristne der! De har 1/3 av verdens unådde folkeslag rundt seg og roper "kom over og hjelp oss!"

    SvarSlett
  2. Jeg har aldri vært i Nord India. Hører fra flere at det er tøffere og fattigere der. Jeg ber om at Herren må lede og åpne nye dører for meg. Kjenner det er noe spesielt for tiden, tror Gud kan gjøre store ting om vi gir oss over til ham. Er jo i full jobb, men hjertet brenner for Jesus...
    Erik

    SvarSlett