tirsdag 27. mars 2012

Reiserute påsken 2012

En hektisk periode står for tur. Vi skal på reise rundt i Sør-India for å besøke menigheter og steder. Det blir ikke mindre enn fire pastorseminarer, det blir minst seks vekkelsesmøter, vi skal besøke barnehjemmet i Tiruvallore og vi skal ikke sove lenge om morgenen. Det blir varmt, muligens veldig varmt syd i India og det blir nattog, reiser i minibuss og diverse mindre kjøretøy. Kartet viser vår reise slik vi har planlagt den. Vi regner med å følge planen til punkt og prikke, men overraskelser og endringer kan skje. 

Vi skal også ha tid til shopping, mat, natur og bading i det indiske hav. Heldigvis rekker man mye i India på kort tid. Andre påskedag er vi hjemme igjen. 

Fra Norge reiser jeg (Erik) og Ann Kristin, mens Heidi og Lotte fra Randers blir de danske representantene. Ann Kristin reiser  dagen før oss og får derfor en dag ekstra på barnehjemmet i Tiruvallore.

Følg med på bloggen. Denne gang har jeg ikke tenkt å ta så mye bilder eller blogge så mye, men når opplevelsene og historiene står i kø så kan det hende det blir litt flere oppdateringer enn det jeg i utgangspunktet har tenkt. 

Vil vi klare å få med oss baggasjen?
Blir møtene lange og kommer vi til å like den indiske lovsangen?
Vil mine føtter fortsatt passe inn i mine nye små sandaler når temperaturen passerer 40'C?
Klarer de danske piger å forstå den norsk/indiske humoren?
Klarer de å spise den sterkt krydrede maten?
Får noen av oss sove på nattoget?
Fungerer det trådløse modemet?
Har vi tålmodighet nok til å overse de små indiske historiene som aldri stemmer?
Har vi nok våtservietter, selges det toalettpapir syd i Tamil Nadu og tør noen kjøpe kaffe på toget?

Følg med, dette blir spennende....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar